Selfie palica / selfie stick za pametne telefone

Cena z DDV
3.92
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 24.07.2024
Šifra: LXK071
kos

Dostava

Dostava na dom:
3.99 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Kompakten monopod, ki je kot nalašč za sebke, pa tudi za posnetke na dolge razdalje in višje perspektive. Izdelek ima ojačano, stabilno strukturo, ki zagotavlja ostre fotografije in je odlična podpora za pametni telefon in fotoaparate. Monopod je opremljen z gumijastim ročajem, ki preprečuje zdrs in padec iz roke.

Poleg tega sta velikost in kompaktnost izdelka njegova velika prednost. Monopod je opremljen s kablom z vtičem Jack 3,5 mm, zaradi česar je naprava združljiva s skoraj vsemi pametnimi telefoni. Monopod je artikel, ki mora biti vključen v opremo vsakega ljubitelja fotografije. Nepogrešljiv med potovanji, pri skupinskem fotografiranju in samofotografiranju, tako imenovanih selfijih.

Prednosti:

- Močan oprijem - monopod je opremljen z močnim držalom za telefon, zahvaljujoč kateremu je pametni telefon varnejši
- Univerzalni dizajn - zahvaljujoč svoji univerzalni zasnovi je monopod združljiv s številnimi modeli pametnih telefonov. Držalo ponuja možnost prilagajanja, kar olajša prilagajanje določenemu modelu pametnega telefona.
- Enostavna namestitev telefona - zaradi raztegljivega držala monopod omogoča izjemno enostavno in hitro namestitev pametnega telefona
- Odlična izdelava

Če stativ ne deluje pravilno, prenesite aplikacijo "Camera 360" (Android) ali iPhone iOS nad 5.01 (iPhone) iz trgovine Play ali apple iStore.

Obremenitev: max. 500 g
Dolžina ogrodja: 155 - 740 mm
Material: jeklo + silikon
Neto teža: 118 g
Podprti sistemi: Android / iOS

Podobni izdelki