VELEPRODAJA

V kolikor ste lastnik podjetja, komercialist ali nabavnik in želite razširiti svojo ponudbo s kakovostnimi LED svetili, elektroniko, avtoopremo ter izdelki za dom in vrt, vam nudimo sodelovanje v obliki veleprodaje (B2B). K sodelovanju vabimo tudi električarje, monterje in druge obrtnike, ki so zainteresirani za nadaljno prodajo ali vgradnjo naših izdelkov. Pogoj za začetek sodelovanja je registrirana in aktivna poslovna dejavnost (davčna številka).

Kako začeti sodelovanje z nami?

Za vzpostavitev sodelovanja nam morate na email prodaja@megamiska.eu poslati osnovni opis vaše dejavnosti ter asortiment, ki vas zanima ter podatke vašega podjetja (naziv podjetja, naslov, davčno številko). V primeru nezadostnih ali napačnih podatkov boste prejeli obvestilo po e-pošti s pozivom, da jih dopolnite.

Po prejemu vseh podatkov boste v najkrajšem možnem času prejeli ponudbo za izbrane izdelke oz. podatke za dostop do B2B platforme. Ti podatki bodo poslani na e-poštni naslov, ki je naveden kot kontakt v emailu za prijavo.

Pogoji

Osnovna pogoja za pridobitev veleprodajnih cen, sta aktivno podjetje oz. druga pravna podlaga za opravljanje dejavnosti v Republiki Sloveniji ter minimalno naročilo posameznega izdelka v minimalnem pakiranju, ki se razlikuje od izdelka do izdelka, vendar naročilo ne sme biti manjše od 99€ brez DDV. V kolikor je označeno, je možen tudi nakup posamičnih izdelkov (predvsem izdelkov višjih vrednosti ali kjer je izdelek pakiran posamično), vendar skupna vsota takšnih izdelkov ne sme biti manjša od 99€ brez DDV. Strošek dostave za veleprodajna naročila znotraj Slovenije je brezplačen, razen v primeru naročil izdelkov izvenstandardnih dimenzij ali teže, kjer ni možna dostava s klasično dostavno službo, ki jo uporavbljamo za dostavo paketov.

Plačilo

Za vsa veleprodajna naročila velja, da morajo biti plačana po predračunu oz. ponudbi, ki vam jo pošljemo po potrditvi vašega naročila, najkasneje do roka, ki je označen na predračunu / ponudbi. V tem roku je tudi fiksirana cena in ostali pogoji. Za nove partnerje morajo biti prva 3 naročila plačana po predračunu, nato se ob pogoju dobre bonitne ocene dogovorimo za rok plačila. Odlog plačila lahko na podlagi slabe bonitetne ocene, odprtih terjatev po javno dostopnih podatkih, blokiranih računov, neplačanih računov ter ostalih dejstev, ki bi lahko vplivale na pravočasno plačilo odprtih terjatev, zavrnemo.

Dobavni roki

Dobavni rok za veleprodajna naročila se razlikuje od izdelka do izdelka in je odvisen od trenutne zaloge tako v našem skladišču, kot v centralnem skladišču. O točnem dobavnem roku za vaše naročilo, boste obveščeni ob potrditvi naročila z naše strani in poslanem predračunu oz. ponudbi.

Vračila

Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo izdelkov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe in veleprodajna nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe).