Čistilnik zraka PURE AIR 210m3

Cena z DDV
155.35
Stanje zaloge: Razprodano
Šifra: LXPA700

Dostava

Dostava na dom:
0 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Kompakten, visoko zmogljiv čistilec zraka, opremljen s filtrom in regulacijo hitrosti.

Sodoben dizajn

Napravo odlikuje dvobarvno, cilindrično ohišje z nadzorno ploščo na dotik. Zaradi nevtralnih barv bele in črne se izdelek popolnoma prilega vsakemu notranjemu dizajnu. Cilindrična oblika čistilnika skupaj s kompaktno velikostjo vam omogoča, da ga uporabljate na kateri koli površini, tako na tleh kot na polici ali stenski enoti. Zasnova naprave je popolnoma funkcionalna. Velik dovod zraka na spodnji polovici stranske stene je odličen pri zbiranju onesnaženega zraka. Zgornjo steno v celoti zavzema izhod, ki filtriran zrak spušča nazaj v prostor.

Čistilniku je priložen zamenljiv zračni filter, ki se nahaja znotraj ohišja naprave. Celotna količina zraka, ki je izpostavljen procesu filtracije, gre skozi ta filter, ki absorbira delce in druge onesnaževalce. Indikator, vgrajen v čistilec, signalizira, kdaj je treba filter zamenjati z novim. Priporočljivo je, da občasno preverite čistočo filtra in zamenjate uporabljeni filter z novim. Slabo stanje filtra lahko bistveno zmanjša učinkovitost naprave in poveča porabo električne energije.

Napravo odlikuje visoka učinkovitost ob ohranjanju kompaktnih dimenzij. Čistilec je visok manj kot 30 centimetrov, hkrati pa ponuja pretok zraka 150 m3 na uro. To pomeni, da je naprava popolna za prostore, katerih največja površina ne presega 18 m2. Popoln za sobe, pisarne, dnevne sobe in spalnice. Naprava je sposobna filtrirati ves zrak v prostoru do večkrat na uro v prostoru s priporočeno površino.

Naprava ima 3-stopenjsko prilagajanje intenzivnosti dela. Vgrajena nastavitev omogoča uporabniku, da prilagodi lastnosti delovanja naprave svojim potrebam. Zmanjšanje intenzivnosti dela v primeru dobre kakovosti zraka omogoča zmanjšanje porabe energije in ravni ustvarjenega hrupa, hkrati pa podaljša življenjsko dobo filtra.

Zmerna koncentracija negativnih ionov (anionov) v okoliškem zraku ima številne koristi za zdravje. V pravi koncentraciji podpirajo koncentracijo, zmanjšujejo zaspanost in pozitivno vplivajo na počutje. Zaradi kemičnih procesov, ki potekajo v prisotnosti negativnih ionov, anioni inaktivirajo mikroorganizme, kot so virusi, bakterije in alergeni. Prav tako odpravljajo neprijetne vonjave in rahlo izboljšajo stanje kože, saj jo dodatno navlažijo. Ob upoštevanju teh prednosti je naprava opremljena s funkcijo generatorja anionov. Samo pritisnite ustrezen gumb na sprednji plošči in končali ste! Čistilec sedaj filtrira zrak in ga obogati s koristnimi negativnimi ioni.

Dišavno polnilo

Kako lahko še izboljšate kakovost filtriranega in ioniziranega zraka? Tako, da mu dodate svojo najljubšo dišavno noto! Funkcionalnost dišavne kartuše, ki je vključena v čistilec, vam bo omogočila, da prostor napolnite z vašo najljubšo dišavo. Bombažni vložki, priloženi izdelku, vam omogočajo, da jih prepojite z dišavo, ki vam je všeč. Če pripravljeno polnilo postavite na predvideno mesto, zrak, ki izteka iz naprave, enakomerno porazdeli dišavo po prostoru.

Napajalna napetost: AC 230V
Moč: 25W
Maksimalna površina prostora: 18 m2
Količina prečiščenega zraka (stopnja CADR): 150 m3 / h
Najvišja raven hrupa: 58 dB
Vgrajen filter: da
Funkcija generiranja anionov: da
Posoda za polnjenje dišav: da
Nastavitev načina delovanja naprave: 3-stopenjska: visoka, srednja, nizka
Barva: bela in črna
Dolžina napajalnega kabla: 1,8 m
Dimenzije: 275 x 215 mm
Teža: 2,42 kg
Vključeno:
1 x čistilec zraka
1 x filter
3 x bombažni vložek
1 x uporabniški priročnik

Podobni izdelki