Ultrazvočni in eletkromagnetni odganjalec miši, podgan in kun do 100m2 z ionizatorjem zraka AC-230V z nastavljivo frekvenco

Cena z DDV
52.99
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 13.06.2024
Šifra: LXOG11
kos

Dostava

Dostava na dom:
0 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Odganja: ✅ KUNE ✅ PODGANE ✅ MIŠI ✅ KOMARJE ✅ PAJKE ✅ MOLJE ✅ MUHE ✅ DRUGE LETEČE ŽUŽELKE

Odganjalec je izdelan iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar ga odlikuje dolga življenjska doba, vzdržljivost in učinkovitost pri odvračanju. Naprava je izjemno enostavna za uporabo, le priključite jo na vir napajanja, pritisnite gumb in že je pripravljena. Naprava je bila zasnovana za odganjanje mrčesa in glodalcev. Uspešno bo prestrašila tudi kune, miši, podgane, ščurke, pajke, molje in komarje. Glodalci so po naravi zelo uničujoči, zato bodo brez nadzora povzročili uničenje tako na vrtovih kot v hiši.

Naprava uporablja najnovejše inteligentne čipe, kar zagotavlja njeno učinkovitost tudi v najtežjih pogojih brez strahu za zdravje ljudi, saj jenaprava popolnoma neškodljiva za ljudi. Zvočni valovi odganjalca so samo neprijetni za živčni sistem in možgane glodavcev, kateri jih ne prenesejo, zato bodo hitro zapustili vaš dom.

Najbolj učinkovit na trgu!
Da bi bil čim bolj učinkovit, odganjalec uporablja tako elektromagnetne kot ultrazvočne valove v štirih različnih frekvencah. Uporaba številnih metod strašenja v eni napravi poveča njeno vsestranskost in vam omogoča, da hkrati prestrašite majhne žuželke in velike glodalce.

Dodatna funkcija naprave je vgrajen modul za čiščenje zraka. Naprava ima funkcijo generiranja anionov, kar vam bo omogočilo povečanje kakovosti zraka v prostoru. Z odganjalcem bo vaš dom očiščen škodljivcev, hkrati pa boste lahko dihali svež zrak.

Delovanje znotraj 100M / 360°
Odganjalec je opremljen s sodobnimi oddajniki valov, po enega na vsaki strani. Zaradi tega je naprava popolna, natančna in učinkovito odvrača glodalce pod kotom 360° v radiju 100 kvadratnih metrov.

Zakaj ta odganjalec?
✅ učinkovito odganja vse glodalce
✅ varen za človeka
✅ čisti zrak, funkcija ionizacije
✅ LED nadzorna plošča
✅ 3 zvočniki, 360° delovanje
✅ varno za hišne živali (pse, mačke)
✅ tehnološko napreden čip
✅ dolg napajalni kabel
✅ najbolj učinkovito območje delovanja do 100 m2

Naprava bo popolna v vseh pogojih, potrebujete le dostop do električnega omrežja in v kratkem času se boste znebili nadležnih glodavcev, ki lahko povzročijo veliko škode, vendar naprava potrebuje do 2 tedna, da glodalci zapustijo prostor. Odganjalec za odvračanje uporablja ultrazvočne in elektromagnetne valove. Frekvenca ultrazvočnih valov presega človeško slišno območje.

Naprava učinkovito odganja živali, ki reagirajo na ultrazvočno frekvenco, popolnoma brez vznemirjanja ljudi in psov. Neprekinjen ultrazvok je za glodalce izjemno moteč, saj jih prisili, da se oddaljijo od vira zvoka. Uporaba ultrazvoka ne škoduje zdravju živali in ljudi, hkrati pa je zelo učinkovita.

Odganjalec je izjemno enostaven za uporabo, le priključite ga v vtičnico. Po priključitvi naprave s kablom, ki je priložen kompletu, bo le-ta začela delovati samodejno.

Vgrajena LED osvetlitev z različnimi barvami prikazuje trenutni način delovanja naprave. Gumb na vrhu naprave je odgovoren za aktiviranje funkcije generiranja anionov.

 

Tehnični parametri:
Napajanje: AC 210 - 230 V / 50 Hz
Napetost anionskega generatorja: DC 3000V
Poraba energije: <20W
Izhodna moč: 5W
Območje delovanja: do 100 m2*
Material: plastika
Dolžina napajalnega kabla: 1,5 m
Barva: črna in srebrna
Dimenzije: 130 x 80 mm
FREKVENCA PROIZVEDENIH VALOV:
Elektromagnetno valovanje: 0,8 - 8 Hz
Ultrazvočni valovi: 34KHz
Ultrazvočni valovi: 28 - 45 KHz
Ultrazvočni valovi: 55 - 110 KHz
Ultrazvočni valovi: 20 -55 KHz

*Opozorilo o dometu: pri uporabi vseh ultrazvočnih odganjalcev je potrebno upoštevati, da ultrazvok ne prodre skozi trdne predmete (npr. stene, izolacijo, pohištvo, rastlinje), ampak se od njih odbija, zato je v primeru uporabe v zaprtih prostorih kljub manjši kvadraturi od nazivnega dometa, potrebna uporaba več naprav oz. v vsakem prostoru najmanj ena naprava, ki mora biti postavljena v smeri prihoda škodljivca.

Podobni izdelki