Profesionalni ultrazvočni odganjalec miši, podgan in kun IP65 z dvema zvočnikoma in stojalom na napajalnik 6V ali baterije 4xAA

Cena z DDV
56 €
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 23.06.2024
Šifra: CH2363
kos

Dostava

Dostava na dom:
0 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Uporablja se proti krtom, kunam, mišim in podganam, pticam, gozdnim živalim.

Deluje tako na baterije kot na 230V elektriko (priložen napajalnik). Poraba energije je minimalna, zato bodo baterije zdržale več tednov 24-urnega delovanja.

Močan kakovostni profesionalni odganjalec z dometom kar do 1500m2*, primeren za kleti, podstrešja, garaže, parkirišča, kmetije, industrijske hale, garažne hiše in proizvodnje. Naprava je zelo močna in je namenjena tako za notranjo, kot zunanjo uporabo (IP65 vodotesnost). Idealna je tudi za prostore okoli hiš, dvorišča, vrtove, sadovnjake, itd.

Princip delovanja

Princip delovanja je povsem preprost. Odganjalec oddaja spremenljive ultrazvoke, ki škodljivcem preprečujejo, da bi se nanje navadil, ter ki negativno vplivajo na živčni sistem glodalcev in jim preprečujejo, da bi se dalj časa zadrževali v bližini naprave, kar pomeni, da bodo posledično zapustili mesta, zaščitena z odganjalcem. Naprava mora delovati 24/7 skozi vse leto, da je učinkovita. Učinke uporabe lahko opazimo v nekaj dneh do nekaj tednih. To je najdaljši čas, ki ga potrebujejo, da se glodalci izselijo. Naprava oddaja zvoke spremenljive frekvence – od popolnoma neslišnih človeškemu ušesu do lahkotnega, piskajočega in prodornega kratkega tona.

Zmogljivi procesor

Odganjalec je opremljen z zmogljivim procesorjem, ki zagotavlja odlične parametre in visoko zanesljivost. Večinoma so cenejši kitajski nadomestki in odganjalci ki so na voljo na trgu, opremljeni s šibkejšimi mikroprocesorskimi krmilnimi sistemi in manjšimi zvočniki, zaradi česar so bolj občutljivi na zunanje poškodbe in imajo manjše območje delovanja.

2 polipropilenska membranska zvočnika

Naprava je opremljena s tradicionalnim tranzistorskim sistemom, ki zagotavlja odlične parametre in visoko zanesljivost. Model ima 2 profesionalna polipropilenska membranska zvočnika, ki imata veliko večji razpon oddanih ultrazvokov kot cenejši kovinski zvočniki in brenčala ter sta 100% vodoodporna. Vsak zvočnik ima premer 50 mm (največji na trgu).  Naš izdelek je narejen v EU in je plod dolgoletnih raziskav in se ne more primerjati s cenejšimi kitajskimi ponaredki.

Industrijsko robustno ohišje

Za izdelavo tega odganjalca je bilo uporabljeno profesionalno industrijsko ohišje za elektroniko, odporno na mehanske poškodbe, sončno svetlobo, dež, zmrzal in veter, ki je izdelano iz debelega polipropilena, privijačeno z močnimi vijaki, vse priključne točke pa so zaščitene s silikonskimi tesnili, da v notranjost ne pride umazanija ali voda. Poleg tega ima naprava na dnu posebno drenažo za primer kondenzacije vode v notranjosti, npr. ob spremembi temperature okolja. Priloženo vodotesno ohišje za baterije z zaščito IP67 - najvišja na trgu.

Montaža z magnetom

Montaža  je popolnoma enostavna, saj ima naprava zelo močan magnetni nosilec, s pomočjo katerega jo enostavno, hitro in varno namestite na katerokoli kovinsko površino. Vse kar potrebujete je kos kovinske površine, na primer cev, ograja, žleb, kovinska okenska polica, knjižna polica, strešna konstrukcija, radiator. Uporabljeno magnetno držalo je profesionalno magnetno držalo, ki se uporablja v tehniki industrijskega pritrjevanja. Ne bo se premaknil niti v močnem vetru ali dežju, odganjalec lahko montirate tudi obrnjenega na glavo - 100% zanesljivost. Nič več dolgočasnega sestavljanja, vrtanja lukenj in privijanja vijakov. Sedaj lahko odganjalnik namestite v 2 sekundah, ter ga premaknete na mesto, kjer se je glodalec pojavil. Poleg tega je v kompletu tudi posebno kovinsko obešalo, ki ga je mogoče priviti na katero koli površino, nato pa na to obešalo z magnetom pritrditi sam odganjalec. To je odlična rešitev, ko v bližini ni kovinskih elementov.

Priloženo kovinsko sidro

Kompletu je priloženo tudi 50cm pocinkano montažno sidro za zabijanje v zemljo. Zahvaljujoč temu sidru lahko odganjalec enostavno postavite na svojo parcelo, vrt, polje ali druga nepokrita mesta, izpostavljena neugodnim vremenskim vplivom.

Tehnične specifikacije:

Napajanje: priložen 6V napajalnik ali 4xAA baterije (priloženo vodotesno ohišje za baterije)
Poraba toka: 20mA
Dimenzije: 120x85x55 mm
Kot ultrazvočne emisije: do 180 stopinj
Domet ultrazvok: do 2500 m2
Delovna temperatura: -30 do +70 stopinj
Proizvedeno v EU

Dodatne informacije: Naprava ne deluje na psih (oddajanje ultrazvoka izven slišnega območja).

*Opozorilo o dometu: pri uporabi vseh ultrazvočnih odganjalcev je potrebno upoštevati, da ultrazvok ne prodre skozi trdne predmete (npr. stene, izolacijo, pohištvo, rastlinje), ampak se od njih odbija, zato je v primeru uporabe v zaprtih prostorih kljub manjši kvadraturi od nazivnega dometa, potrebna uporaba več naprav oz. v vsakem prostoru najmanj ena naprava, ki mora biti postavljena v smeri prihoda škodljivca.

Podobni izdelki