Močen ultrazvočni odganjalec kun za avto z dvema zvočnikoma 12V + 3xLED

Cena z DDV
48.99
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 23.05.2024
Šifra: TA150
kos

Dostava

Dostava na dom:
0 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Da bi enkrat za vselej odgnali škodljivce od vašega vozila, uporabite naš ultrazvočni avtoodganjalec, ki oddaja ultrazvok in LED bliskavice, ki živalim povzroča hudo nelagodje

Učinkovito odganja: miši, podgane, kune, dihurje, podlasice in druge glodalce izpod pokrova avtomobila.

Je izredno varčen pri porabi električne energije in ima hkrati najmočnejše ultrazvočne zvočnike.

Aparat ima 2 zvočnika - 50mm + 50mm - največji na trgu!

3 močne diode s kotom osvetlitve 120 stopinj s funkcijo STOP

Oddaja močan ultrazvok in LED utripanje (v dvosekundnih intervalih) z minimalno porabo energije.

Naprava uporablja največjo površino zvočnikov za oddajanje zvokov. Zahvaljujoč močni konstrukciji zvočnika iz medenine ni potrebe po uporabi različnih vrst rešetk, kar pomeni, da je oddajanje zvoka čisto in močnejše kot pri konkurenčnih napravah.

Utripajoče LED diode povzročijo, da medeninasti zvočniki odsevajo v temnem motornem prostoru in dodatno obremenijo škodljivce.

Naprava ima funkcijo vklopa in izklopa diodne opcije. Zato lahko deluje z vključenim zvokom in LED utripanjem, pa tudi samo z zvokom. To je edina tovrstna rešitev na trgu.

Če želite, da je odvračanje še močnejše, z gumbom prižgete tri močno utripajoče LED diode, ki bodo poskrbele, da boste še učinkoviteje dosegli, da bodo škodljivci zapustil motorni prostor.

Odganjalnik je zaščiten pred prenapetostjo z zamenljivo varovalko - dodatna zaščita pred kratkim stikom. Če varovalka pregori, jo je mogoče enostavno zamenjati.

Tehnične specifikacije:

Napajanje: 12V
Poraba toka: 15mA
Dimenzije: 130x65x35 mm
Kot oddajanja ultrazvoka: do 140 stopinj
Emisijski kot LED: 120 stopinj
Domet ultrazvoka: do 240 metrov
Delovna temperatura: 30 do +70 stopinj
2 sponi za namestitev
Napaja se neposredno iz avtomobilskega akumulatorja
Naprava nima lastnega napajanja, zahvaljujoč priključitvi neposredno na akumulator avtomobila deluje 24 ur na dan.

Nizka poraba energije ne bo izpraznila delujočega akumulatorja – če nameravamo avto pustiti dlje časa, npr. v garaži, samo izklopimo odganjalnik z vgrajenim stikalom.

Hitra montaža
Preprosto priključite dva konektorja na vaš avtomobilski akumulator, modro žico/katodo (-), rdečo žico/anodo (+). Poraba toka: 10mA-20mA med ultrazvočnim sproščanjem, nizka poraba energije. Priporočamo, da napravo namestite tako, da so zvok in emisije LED enakomerno porazdeljene v motornem prostoru.

V kompletu sta 2 kabelski vezici, ki omogočata enostavno pritrditev naprave kjerkoli v motornem prostoru.

Naprava ima 100 cm dolge kable

Elektronski sistem tega odganjalca je 100% tranzistoriziran, kar mu daje prednost pred kitajskimi nadomestki z občutljivimi mikroprocesorji. Tu uporabljeni tranzistorji so veliko močnejši in bolj odporni na vremenske razmere in druge dejavnike (tresljaje motorja, visoke in nizke temperature, hrup itd.)

3 x MOČNA STROBOSKOPSKA LED

Naprava je edina na trgu z vgrajeno veliko stroboskopsko diodo, ki oddaja svetlobne valove do 120 stopinj. Takšni bliski so dodatna psihološka ovira za škodljivce. Živali se zaradi močnega utripanja diode počutijo zelo neprijetno – povzroča jim velik stres, počutijo se negotove, ne morejo počivati v miru in posledično zapustijo motorni prostor in poiščejo tišje skrivališče.

Pogrizene, poškodovane žice v motornem prostoru ali sledi na pokrovu motorja so lastnikom avtomobilov predobro znane. Lastniki avtomobilov plačajo visoko ceno za škodo, ki jo kune povzročijo na njihovih avtomobilih. Male živali pa ne delajo svoje škode samo tam,  ampak se naselijo tudi na podstrešja, garaže, kleti ali vrtove kot varno zatočišče. Svoj novi teritorij označujejo s posebnimi dišavami. Če kuna naleti na vonj tekmeca, je ni mogoče ustaviti. Praska in grize, da bi uničila gnezdo drugega – tudi če je pod pokrovom motorja.

Tehnični podatki

Napajanje 12V (napaja se neposredno iz akumulatorja)
Poraba toka 15mA
Dimenzije 130x65x35 mm
Kot oddajanja ultrazvoka do 140 stopinj
Emisijski kot LED 120 stopinj
Domet ultrazvoka do 240 metrov
Delovna temperatura 30 do +70 stopinj
2 sponi za namestitev

Podobni izdelki