Ultrazvočni odganjalec glodalcev, kun, podgan in miši s senzorjem delovanja motorja za avto 12/24V

Cena z DDV
28.98
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 25.04.2024
Šifra: LXOG10
kos

Dostava

Dostava na dom:
3.99 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Kakovosten avtomobilski repeller, zasnovan za odganjanje majhnih glodalcev z ultrazvočnimi valovi.
VISOKA KVALITETA
Odganjalec je izdelan iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar je zanj značilna dolga življenjska doba, trajnost in učinkovitost odvračanja. Naprava je izjemno enostavna za uporabo, samo priključite jo na vir napajanja in je pripravljena! LTC Repeller je zanesljiva zaščita po dostopni ceni.

Naprava je bila zasnovana tako, da prestraši majhne glodalce, ki iščejo zavetje v vogalih avtomobila. Živali, kot so kune, podgane in miši, se zlahka držijo toplega motornega prostora in kolesnih lokov, v nekaterih primerih celo v avtu. Glodalci pogosto ko pridejo pod pokrov motorja pregriznejo žice in povzročijo škodo, ki lahko povzroči tudi prometno nesrečo.

VARNO ZA OKOLJE
Naprava za odganjanje uporablja ultrazvočne valove, katerih frekvenca je zunaj slišnega območja za ljudi. Kot rezultat, naprava učinkovito prestraši živali, ki se odzivajo na ultrazvočno frekvenco, ne da bi hkrati motila ljudi. Neprekinjeni ultrazvok je glodavcem izredno obremenjujoč, zaradi česar se držijo stran od vozila. Uporaba ultrazvoka ne škoduje zdravju živali in ljudi, hkrati pa je zelo učinkovita.

Izdelek je izjemno enostaven za uporabo, saj napravo preprosto priključite na avtomobilski akumulator (rdeči kabel na +, črni kabel na -) in naprava je pripravljena! Naprava je opremljena z dodatnim senzorjem, ki samodejno preklopi napravo v stanje pripravljenosti, ko zazna vibracije, povezane z delovanjem motorja. Zahvaljujoč temu odganjalec deluje le, kadar je to potrebno - kadar vozilo miruje.

Predvideno odganjanje: kun / podgan / miši
Metoda ultrazvočnega odvračanja
Napajanje: 12 V / 24 V
Poraba: 28 mA
Poraba toka v stanju pripravljenosti: 20 uA
Frekvenca ultrazvočnega vala: 12 - 45 KHz
LED indikator delovanja
Barva: črna
Material: plastika
Dimenzije: 115 x 65 x 30 mm

Podobni izdelki