USB namizni akumulatorski ventilator 5W 1200 mAh

Cena z DDV
18.59
Stanje zaloge: Razprodano
Šifra: SAD01

Dostava

Dostava na dom:
3.99 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Namizni ventilator je oprema, ki jo odlikujejo tako visoka učinkovitost in učinkovitost kot tudi odlična kakovost izdelave. Odlično porazdeli zrak v svojem območju delovanja, kar pomeni visoko udobje uporabe poleti, še posebej v izjemno vročih dneh. Popoln za vsakodnevno uporabo kot namizni ventilator za delo. Zaradi kompaktnih dimenzij in majhne teže je idealna rešitev za stacionarno in mobilno uporabo.

Napajalnik in dolgotrajna baterija
Ventilator je opremljen s sodobno litij-ionsko baterijo z napetostjo 3,7 V in kapaciteto 1200 mAh, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in učinkovitost naprave. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko uživate v hladnem zraku, ne da bi morali ventilator priključiti na stalni vir napajanja in vam ni treba skrbeti za še en kabel na vaši mizi.

Štirje načini delovanja
Namizni ventilator ponuja štiri načine delovanja, ki vam omogočajo prilagajanje intenzivnosti hlajenja vašim individualnim potrebam. Izbirate lahko med tremi fiksnimi možnostmi moči 25 %, 60 % ali 100 %. Obstaja tudi alternativni način, ki samodejno preklaplja med 25 % in 60 % moči, kar zagotavlja optimalno porabo energije.

Ergonomija in nastavitev kota
Zahvaljujoč možnosti prilagajanja kota vrtenja za 360 °, ventilator  omogoča prilagodljivo pozicioniranje in usmerjanje zraka točno tam, kjer ga potrebujete. Zaradi tega je naprava izjemno praktična in uporabna v službi ali doma. Poleg tega lahko ta model deluje do 4 ure z enim polnjenjem in odvisno od načina.

Nizka raven hrupa
Najvišja raven hrupa 36 dBA pomeni, da ventilator deluje zelo tiho. To je še posebej pomembno v delovnem okolju, ki zahteva koncentracijo, kot je pisarna ali knjižnica. Ventilator je izdelan iz trpežnih ABS in PP materialov, ki so lahki in odporni na poškodbe. To pomeni dolgo življenjsko dobo izdelka.

Specifikacije:
Napajanje: Li-ion baterija 3.7V 1200mAh
Moč: 5 W
Načini delovanja ventilatorja:
1. 25 % maksimalne moči
2. 60% maksimalne moči
3. 100% največja moč
4. Spremenljivi način 25 - 60 % največje moči
Nastavitev kota ventilatorja: 360°
Delovni čas: do 4 ure (odvisno od načina delovanja)
Delovna napetost: 5 V preko USB priključka
Vrata za polnjenje: USB-C
Dolžina kabla USB: 0,8 m
Najvišja raven hrupa: 36dBA
Material: ABS, PP
Dimenzije: 160 × 150 × 115 mm
Teža: 278 g

Podobni izdelki