Prenosna baterija powerbank 20000mAh PD in QuickCharge 18W z LED zaslonom

Cena z DDV
63.25
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 23.06.2024
Šifra: SABA05
kos

Dostava

Dostava na dom:
0 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Power Bank oz. prenosna baterija je funkcionalna naprava, ki omogoča polnjenje prenosnih naprav, kot so pametni telefoni, tablice in pametne ure. Poleg tega kompaktna velikost in videz omogočata enostavno prenašanje in praktično uporabo med potovanji.

LED zaslon
Power Bank je opremljen s preglednim LED zaslonom, ki obvešča o ravni razpoložljive energije. Poleg tega obvešča o načinu hitrega polnjenja s posebno ikono. To se zgodi tako, ko Power Bank črpa energijo (se polni) kot tudi, ko daje energijo napravi (polni zunanjeke naprave).

Zmogljiva baterija
Izdelek je opremljen z zmogljivo baterijo 20.000 mAh. Kljub zmogljivi bateriji je ohišje maksimalno ergonomsko.

Moderen videz
Izdelek pritegne pozornost zaradi svoje elegantne oblike. Poleg tega se popolnoma prilega sodobnim napravam. Prevlečen je tudi z nedrsečo površino, zato uporabljena rešitev nedvomno izboljša udobje in varnost pri delu.

Power Bank je varen za uporabo
Powerbank ima številne rešitve, ki zagotavljajo varno uporabo ne glede na situacijo. Zato je uporabljeno ohišje odporno na praske in zlom. Njegov premaz ščiti baterije v notranjosti. Powerbank je na večini površine prekrit z nedrsečo strukturo, ki omogoča stabilno držanje naprave in zmanjšuje možnost zdrsa in zloma zaradi padca.

Hitro polnjenje zahvaljujoč Quick Charge in Power Delivery funkciji. Powerbank ima USB-C in 2x USB-A izhodna priključka. Ta rešitev omogoča zagotavljanje dodatne energije 3 napravam hkrati.

Hitro polnjenje: Integrirana vezja, na katerih temeljijo naprave , podpirajo številne protokole hitrega polnjenja (QC2.0/QC3.0, SCP, MTK PE+ 1.1 in 2.0, USB C DRP - izhod, FCP, AFC, SFCP-in/out, združljiv s hitrim polnjenjem BC1.2, Apple, Samsung) in omogočajo dvosmerno hitro polnjenje PD2.0/PD3.0. Omembe vredna je tudi podpora za polnjenje do 18 W.

Prilagoditev napetosti in toka
Inteligentni krmilnik prilagaja napetost in tok napravi, ki je priključena na Power Bank. Zato je vgrajeni sistem opremljen z vsemi potrebnimi funkcijami in zaščitami, sistemom za upravljanje porabe energije, podporo za vse priljubljene polnilne protokole – za izhodna vrata in dvosmerno polnjenje Power Delivery.

Materiali in komponente visokega razreda so prestali številne varnostne teste. Zaradi uporabe tovrstnih materialov celovita zaščita pokriva tako power bank kot tudi napravo, ki jo polnimo. Če povzamemo, izdelek ima vgrajeno zaščito pred:

  • prekomernim polnjenjem
  • prekomernim praznjenjem
  • pregrevanjem
  • preobremenitvijo
  • kratekim stikom

Poleg tega ima temperaturni senzor na baterijski celici, ki ščiti litij-polimerne celice pred pregrevanjem, kar zagotavlja njegovo veliko večjo vzdržljivost.

V paketu:
Power Bank BA-05 20000mAh (74Wh),
USB-C 3A kabel 30 cm

Specifikacije:
Kapaciteta: 20000mAh (37Wh)
Dimenzije: 145x66x22 mm
Teža: 422g
Barva: črna

Podobni izdelki