Svetilka z UV LED diodami in ventilatorjem proti komarjem in insektom USB 5V

Cena z DDV
11.64
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 23.05.2024
Šifra: LXK085
kos

Dostava

Dostava na dom:
3.99 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Prostostoječa svetilka, ki uporablja inovativno kombinacijo UV svetlobe in ventilatorja za učinkovito privabljanje in nevtralizacijo insektov.

Elegantna in učinkovita svetilka. UV-svetloba, ki jo oddaja svetilka, privablja komarje, ki jih, ko se jim približa, ujame posebej oblikovana pahljača. Ta način odstranjevanja je popolnoma varen za ljudi in domače živali, ne oddaja neprijetnih vonjav in ne uporablja kemikalij.

VISOKA UČINKOVITOST
Inovativen pristop k metodi nevtralizacije žuželk se odraža v visoki učinkovitosti naprave. Svetilka je učinkovita na površini od 20 do 50 m2, zato bo uspešno prekrila tako majhne kot velike prostore. Uporabljen ventilator je posebne zasnove, ki zagotavlja nizko raven hrupa. Zahvaljujoč temu se naprava med delovanjem skoraj ne sliši in ne moti članov gospodinjstva.

SODOBEN STIL
Naprava je zaprta v dvobarvno ohišje iz kakovostne plastike. Zaradi nevtralnih črno-belih barv se izdelek popolnoma prilega vsakemu notranjemu dizajnu. Zaradi zaobljene oblike z minimalno ostrimi robovi je naprava videti elegantna in bo izgledala odlično na vseh vrstah polic, miz in tal. Zasnova naprave je povsem funkcionalna. Velika odprtina, obsevana z UV žarki, privablja žuželke in jih vleče v past.

ENOSTAVNA ZA ČIŠČENJE
Dno svetilke služi kot posoda za zbiranje žuželk, ki priletijo v past. Za razstavljanje obrnite spodnji del naprave v določeno smer. Ko posodo sprostite iz zapahov, jo je mogoče preprosto izprazniti, naprava pa lahko nato spet deluje. Uporaba takšne strukture poveča udobje uporabe in odpravlja potrebo po celovitem razstavljanju za čiščenje svetilke.

USB NAPAJANJE
Naprava se napaja preko vgrajenega USB kabla in je visoko energijsko učinkovita. Nič vam ne preprečuje, da svetilko napajate s pomočjo powerbank-a, če nimate dostopa do omrežne vtičnice z USB napajalnikom. Zahvaljujoč temu lahko napravo uspešno uporabljate tako doma, v pisarni kot na pikniku ali kampiranju.

Napajalna napetost: DC 5V
Nazivni tok: 1A
Nazivna moč: 5 W
Konektorji: 1 x USB-A vtič (za napajanje)
Območje delovanja: 20-50 m2
Material izdelave: ABS
Barva: črma in bela
Dimenzije: 185 x 120 mm (V x G)
Teža: 0,3 kg

Podobni izdelki