Teleskopska metilica za prah z dvema nastavkoma 84-250 x 60 cm

Cena z DDV
15.44
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 26.02.2024
Šifra: M18917
kos

Dostava

Dostava na dom:
3.99 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 25.000 naročil.
031/010-500

Opis

Kolikokrat ste se morali, ko ste pometali prah s pohištva ali pometali strop s trdovratne pajčevine, mučiti s plezanjem po lestvi ali nevarno hoditi po pohištvu, da bi dosegli prašna mesta? Odslej nič več nepotrebnih akrobacij pri čiščenju. S to krpo za prah lahko dosežete skoraj vsa mesta brez posebnega truda! V čem se ta metlica razlikuje od drugih? Dejstvo, da je teleskopska in jo v  trenutku lahko spremenimo v res dolgo metlo!

S tem brisalcem za prah lahko brez posebnega truda dosežete skoraj vsako mesto, ki ga je treba očistiti! V zloženi izvedbi je brisalec prahu velik 84 cm, v raztegnjenem stanju pa doseže kar 250 cm! Zanimivo pa je, da vam ga ni treba iztegniti do maksimalnega dosega, temveč do dolžine, ki jo trenutno potrebujete. Brisalec prahu ima dva zamenljiva nastavka. Vzdolžnega, ki je namenjen režam in ravnim površinam. Zahvaljujoč zmožnosti prostega upogibanja lahko sežete celo pod hladilnik. Ter okrogla krtača, ki bo temeljito odstranila prah in pajčevino izza garderobnih omar, s stropa, pohištva in mnogih drugih kotičkov. In zmožnost, da jo na kakršen koli način upognete, vam bo omogočila, da dosežete tudi najbolj nedostopna mesta. Metlica je zelo praktičen pripomoček, ki ga lahko uporabljate marsikje. Uporabljate jo lahko doma, v garaži, v pisarni ali na vikendu. Je tudi odličen izdelek za starejše ljudi, ki cenijo red, a težko ohranjajo ravnotežje na majavem stolu.
metlica ima gumiran, nedrseč ročaj v sivi barvi. Celotna stvar temelji na teleskopski palici iz nerjavečega jekla. Metlica je izjemno lahka, zato med čiščenjem ne bo utrudila vaše roke.

Specifikacije:

Barva: siva/srebrna
Material palice: plastika + nerjaveče jeklo
Material metle: mikrovlakna
Oblika: podolgovata/okrogla
Mere okrogle krtače (dolžina/širina): 40x16 cm
Mere dolgega nastavka (dolžina/širina): 40 x 7 cm
Mere krtače s teleskopsko palico (dolžina/širina): 84-250x60 cm
Teža: 376 g

Vključeno:

1x teleskopska palica
1x okrogli nastavek
1x dolgi nastavek

Podobni izdelki