Prenosni radio s polnilno baterijo, USB, TF, AUX, mini LED svetilko in baterijo črne barve

Cena z DDV
23.77
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 13.06.2024
Šifra: LXLTC2030
kos

Dostava

Dostava na dom:
3.99 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Prenosni radijski sprejemniki LTC so naprave, izdelane z največjo skrbnostjo, pri izdelavi katerih so bili uporabljeni visokokakovostni sestavni deli. Posledično izdelek odlikujejo dolga življenjska doba, zanesljivost in zadovoljstvo uporabe, ki bo zadovoljila potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.

Veliko možnosti napajanja

Radio ponuja do 3 načine napajanja, da se zagotovi največje udobje uporabe. Če ste v bližini električne vtičnice, lahko radio napajate prek enosmerne vtičnice 5 V. Če ste na kraju, kjer ni dostopa do električne energije, vam bosta v pomoč dve ločeni bateriji. Baterija BL-5C bo vaš radio napajala več ur, v resnično izrednih razmerah pa lahko uporabite tri 1,5V baterije AA.

Trije radijski pasovi

Sprejemnik, vgrajen v napravo, vam omogoča sprejemanje valov iz FM, AM in SW pasov. To pomeni podporo tradicionalnim FM radijskim postajam in kratkim valovom, za katere je značilno veliko širjenje. Zahvaljujoč tej funkcionalnosti ne boste poslušali samo tradicionalnih postaj, ki se predvajajo v vaši državi, temveč potencialno tudi oddaje z najbolj oddaljenih koncev sveta!

Podpora za zunanje naprave

Robustni radijski sprejemnik in podpora za različne frekvenčne pasove sta glavni značilnosti radia LTC. Kaj pa, če ne želite poslušati radia? Vgrajena vtičnica AUX omogoča žično povezavo in predvajanje glasbe neposredno iz naprav, kot sta telefon ali predvajalnik mp3.

Teleskopska antena

Vsak radio je tako učinkovit, kot je njegova sposobnost zajemanja radijskih valov. Radio je opremljen s teleskopsko anteno, ki bistveno poveča zmogljivosti naprave in zagotavlja odličen sprejem radijskih postaj. Nastavitev položaja antene vam omogoča, da jo nastavite v najugodnejšo smer, možnost zlaganja pa vam omogoča, da ohranite kompaktne dimenzije naprave.

Udoben ročaj

Radio LTC je naprava modernega sloga in preprostih linij. Zložljiv ročaj, ki dopolnjuje zasnovo naprave, vam omogoča udobno prenašanje radia od kraja do kraja. Priročna velikost v kombinaciji s kompaktnim ohišjem naprave omogoča, da vas  radio spremlja povsod - na sprehodu, na plaži ali na izletih v naravo.

Blagovna znamka: LTC
Napajanje: DC 5 V 800 mA
Baterija: BL-5C, 3 x AA baterija (niso priložene)
Podprte frekvence: FM: 88 - 108 MHz @ 10 dB
AM: 530 - 1600 KHz pri 86 dB
SW: 8,0 - 18,0 MHz pri 17 dB
Priključki: 1 x DC priključek, 1 x AUX v
Natančna nastavitev: Da
Teleskopska antena: Da
Dolžina antene: 35 cm
Črna barva
Dimenzije: 130 x 40 x 68 mm

Vključeno:

1 x radio
1 x baterija BL-5C
1 x polnilni kabel
1 x vrvica

Podobni izdelki