Kaljeno zaščitno steklo za Xiaomi 10T 5G / 10T Pro 5G

Cena z DDV
6.90
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 23.06.2024
Šifra: M87196
kos

Dostava

Dostava na dom:
3.99 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Kaljeno steklo 9H z oleofobnim premazom, zasnovano za najnovejše pametne telefone ščiti zaslon telefona pred praskami in poškodbami ter pred prstnimi odtisi. Steklo je tanko in robustno ter ima debelino manj kot 0,3 mm in je skoraj neopazno. Steklo se odlično prilega zaslonu in ne pušča zračnih mehurčkov. Ne lepilna formula po odstranitvi zaščitnega stekla ne pušča sledi. Kaljeno steklo je veliko bolj odporno proti praskam, kot je plastična folija. Zaobljeni robovi stekla zagotavljajo varnost.

Indeks trdote: 9H
Debelina: 0,3 mm

Komplet vsebuje:

– zaščitno steklo
– krpo za odstranitev prahu in razmaščevanje zaslona,
– čistilno krpo za odstranjevanje zračnih mehurčkov.

Slika izdelka je namenjena zgolj predstavitvi funkcij izdelka in ne predstavlja dejanskega izdelka za ta model telefona (izrezi za funkcijske tipke). Ob naročilu bo poslan izdelek za vaš model telefona.

Namestitev:

Pred nanosom površino razmastite s priloženo vlažno krpo, odstranite morebitno umazanijo, pri čemer pazite, da ne pride do prahu ali vlaken, nato zaslon obrišite do suhega s priloženo krpico in pazite, da nanj ne pride prah ali vlakna. Previdno odlepite plast folije z oznako 1 in jo zavrzite. Steklo z obema rokama primite za štiri vogale in ga natančno namestite na napravo od zgoraj. -Pazite, da se "lepljive" površine ne dotaknete, poskrbite, da je izrez zvočnika ali gumbov na pravem mestu in da potekajo vzporedno s stranicami. Previdno ga spustite na napravo. Morebitni zračni mehurčki (če pod steklom ni prahu ali vlaken) se absorbirajo v 1-2 dneh.

 

POZOR: Če je zaslon naprave ukrivljen ali zaobljen na robovih, standardno steklo pokriva le ravne površine za optimalen oprijem. Upoštevajte, da je pri nekaterih telefonih steklo lahko manjše in ožje od velikosti zaslona! Steklo ima najvišjo stopnjo zaščite pred praskami (9H).

Podobni izdelki