Električni skiro Motus Scooty 8.5 z velikimi kolesi, LCD LED zaslonom, tempomatom in disk zavoro 36V 7800 mAh do 25km/h bel

Cena z DDV
459 €
Stanje zaloge: Razprodano
Šifra: 5901821993227

Dostava

Dostava na dom:
0 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Tukaj je Scooty: ima veliko zavoro, velike pnevmatike in veliko prednosti!

Električni skiro Motus Sccoty 8.5 ima tri načine vožnje. Prvi je ekonomičen za vožnjo z največjo hitrostjo do 15 km / h, drugi z največjo hitrostjo do 25 km / h, kar omogoča bolj agresivno vožnjo z večjo dinamiko ter tretji brez motorja, v tem načinu je vaš edini pogon noga. Na zadnjem kolesu je nameščena kolutna zavora, ki vam bo omogočila, da se varno ustavite, ko to želite. V setu s skuterjem boste dobili potrebno orodje za prilagoditev zavore, zahvaljujoč kateremu boste lahko sami prilagodili zavorno moč. Da bi povečali vašo varnost med vožnjo, smo skuterju Motus Scooty 8.5 namestili LED luč, ki jo lahko enostavno upravljate z nadzorno ploščo, ki vam pokaže tudi hitrost vožnje in raven baterije. Zadnja lučka reagira z utripanjem med zaviranjem.

Vaše igrišče se je pravkar razširilo!

Vožnja na električnem skiroju Motus Scooty 8.5 daje veliko zabave in veselja. Naš električni skuter ima velika, 8,5-palčna kolesa z zračnicami, zaradi katerih bo vožnja še bolj udobna. Skuter ima priročno stojalo, s katerim boste skuter lahko enostavno parkirali. Na straneh koles boste našli refleksne luči, ki povečajo vidljivost vašega skuterja, tako pri vožnji kot pri parkiranju. Scooty se ponaša tudi tudi z udobnim mehanizmom za zlaganje, ki vam omogoča, da lahko svoj skiro preprosto vzamete s seboj. Zaradi izjemno močne zasnove zadnje zavore se boste počutili varne pri vsaki hitrosti.

Popolna mobilnost na dosegu roke

Električni skuter je preprost način brezskrbnega gibanja. Zloženega lahko s seboj vzamete tudi na avtobus, vlak, bar, kino ali šolo. Motus Scooty 8.5 doseže največjo hitrost 25 km / h, ter ima doseg 20 - 30 km, če ne tehtate več kot 70 kg. Za povečanje udobja vožnje smo namestili tempomat, ki ohranja konstantno hitrost, ne da bi morali držati plin.

Načini delovanja :

ZERO - pogon je mišična moč EKONOMSKI - do 15 km / h ŠPORT - do 25 km / h ON / OFF (VKLOP / IZKLOP) - pritisnite enkrat za vklop, pritisnite ponovno, da osvetlite pot Zaslon LED - bo prikazal hitrost, način vožnje in raven baterije v svetlobi ali temi Ročica hitrosti - držite ročico 6 sekund in vozite s konstantno hitrostjo (funkcija tempomata), pritisnite krajše in pospešite Ročaji – se lahko med zlaganjem priročno odvijejo Disk zavora - zelo priročna, zelo močna Nosilec krmila - nudi udobje pri nošenju Mestni zvonec - bo obvestil druge skuterje in pešce Zaslon LED Pokaže hitrost (1) , baterijo (2) in prestavo (3) tudi pri močnem soncu

Več udobja in varnosti

- velika, 8,5-palčna kolesa bodo zaščitila hrbtenico in nasmeh, - kolutna zavora vas bo ustavila na pravem mestu in ob pravem času, - močan blatnik omogoča enostavno nošenje, - zahvaljujoč nepremočljivi konstrukciji se lahko vozite po suhi ali na mokri površini, - utripajoča zavorna lučka in odsevniki, - tesno zapiranje polnilnih vrat - brez vode, brez rje, brez težav.

Več zabave

- zmogljiva baterija 36V 7.8Ah za daljše vožnje in manj pogosto polnjenje, - potisni in pogonski sistem - prihrani življenjsko dobo baterije, - moč motorja 250 W, v obremenitvi do 500 W te bo peljala kamorkoli želiš, - največja hitrost: 15 ali 25 km / h, - obremenitev do 120 kg ; s Scootyjem lahko greš po nakupih, - polnjenje 4-5h; ravno prav, da pogledaš 3 najljubše serije in gremo naprej. Starejši brat, ki je še vedno za zabavo! Scooty 8.5 je starejši brat modela 6.5, starejši pa ne pomeni dolgočasen. Ravno nasprotno - 8,5 pozna veliko več trikov!

Ahilova peta? Ne tukaj!

Blatnik je zavarovan z dodatnim vijakom (skupaj štiri močni vijaki) in zagotavlja dodatno zaviranje, čista oblačila in neobčutljivost na udarce. Posebej zasnovana in ojačana kljuka zagotavlja varen oprijem pri nošenju skuterja.

Pssst! Nekaj ​​podrobnosti, ki jih morate upoštevati:

Ne pozabite, da po razpakiranju baterijo električnega skuterja pred prvim zagonom polnite vsaj 12 ur . Pazite, da ne izpraznite baterije na 0 . Ne pozabite, da zaženete skuter, ga morate potisniti naprej z nogo. Sam se ne bo se premaknil. Koliko kilometrov prevozite, je odvisno od številnih dejavnikov: vremenskih razmer, vaše teže, nagiba, vrste površine,... Če skuterja ne uporabljate redno, ga polnite enkrat na mesec.

Tehnični podatki:

KOLESA: 8.5 "
ČAS POLNJENJA: 3-4 h
MOČ MOTORJA: 250W
BATERIJA: 36V, Panasonic 7800mAh
DOMET: 20 - 30 km
DIMENZIJE NAPRAVE: 1070 × 200 × 490 mm
NAJVEČJA HITROST: 25 km / h
NAJVEČJA DOVOLJENA TEŽA: 120 kg
TEŽA: 12,5 kg
NAJVEČJI KOT VOŽNJE: 15 °
PRVO POLNJENJE: 12 h
ZAŠČITA: IP54 (zaščita pred pršenjem)
Barva: bela
Garancija: 2 leti (na baterijo 6 mesecev)

Podobni izdelki