Pametni brezžični Wi-Fi TUYA zvonec z HD 1920 x 1080 kamero in ločeno notranjo enoto

Cena z DDV
78.98
Stanje zaloge: Razprodano
Šifra: IH00681

Dostava

Dostava na dom:
0 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Lastnosti izdelka:

  • Ločljivost FullHD, 1920x1080p;
  • leča s širokim kotom gledanja 105°;
  • nočni način, samodejni preklop;
  • kvaliteten mikrofon in zvočnik. dvosmerni zvok Two-Way Talk;
  • nzjemno enostavna namestitev in montaža;
  • vgrajen 2,4 GHz Wi-Fi;
  • nadzor prek aplikacije iHunt Home za Android in iOS.

Z obiskovalci se zlahka sporazumevate, saj vam sploh ni treba vstati s stola. Oglejte si v realnem času, kdo je pred vrati. Morda niste razpoloženi, da bi kogarkoli sprejeli, ali pa preprosto želite nekaj sporočiti kurirju, sosedu ali drugemu družinskemu članu. Vse to lahko storite zelo preprosto in brez truda. Vaša zasebnost bo v celoti spoštovana, obiskovalci vas ne bodo videli, a prednost je na vaši strani. Sliko boste preko pametnega telefona lahko gledali v realnem času, zvonec vam bo posredoval video v dobri kakovosti. Poleg tega vam bo brezplačna aplikacija (iHunt Home) omogočila tudi snemanje videa ali snemanje posnetkov zaslona.

Poleg tega, da ima zelo privlačen dizajn, je naprava tudi izjemno inteligentna. Tudi ponoči ne bo imela težav s snemanjem, saj omogoča snemanje v nočnem načinu. Morda imate nepovabljene goste in res ne želite vstati iz postelje. Infrardeči senzor bo delal namesto vas in zajemal slike tudi do 10 m stran. Kot dodatni zaščitni ukrep je aplikacija opremljena tudi z načinom "Sirena" in nočnim načinom.

Prejmete lahko preprosto obvestilo, ko kamera zazna gibanje ali pa se odločite za sprejem videoklica, ki ga generirata melodija zvonjenja in sama aplikacija. Dovolj je, da kurirju, ki vam je prinesel okusno kosilo, rečete, naj naročilo pusti pred vrati, ali pa ste morda prejeli težko pričakovani paket. Ni potrebe po neposredni interakciji, dvosmerni avdio sistem vam bo dal možnost pogovora tudi na daljavo. Poleg tega vas lahko aplikacija v realnem času opozori, če zvonec zazna gibanje okoli sebe in kdaj ste iskani. Tudi če imate telefon v stanju pripravljenosti!

V paketu prejmete še eno napravo, ki igra vlogo brezžičnega zvonca, ki ga lahko namestite v hišo.

Tehnologija nove generacije vam res pomaga in vam poenostavi življenje. Mobilni telefon vedno nosite v žepu in njegovo inteligenco morate kar najbolje izkoristiti. Nič vam ni treba plačati, aplikacijo nudimo brezplačno, ni pomembno ali imate Android ali iPhone. Delovala bo enako dobro!

Podobni izdelki