Pametna LED svetilka RGB+CCT Milight "Wall Washer" 24W 50 cm

Cena z DDV
188.59
Zaloga: Na zalogi v Mariboru
Odposlano predvidoma: 23.06.2024
Šifra: RL324
kos

Dostava

Dostava na dom:
0 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 30.000 naročil.
031/010-500

Opis

Tehnični podatki:

Napetost: 100 - 240V AC
Moč: 24W
Svetlost: 1600lm
Barva: 2700 - 6500K
CRI: Ra>80
Stopnja zaščite: IP66
Linearni reflektor Mi-Light je inteligentni RGB+CCT LED svetlobni vir z močjo 24W, ki se napaja iz električnega omrežja z napetostjo 100-240V AC.

Odlikuje ga svetilnost 1600 LM in indeks barvne reprodukcije CRI>80, kar zagotavlja visoko kakovost barvne reprodukcije. Deluje v 4- in 8-conskem standardu, posamezne svetlobne vire pa je mogoče združiti. Stopnja zaščite v napravi je povečana na IP66, kar omogoča uporabo razsvetljave tudi zunaj zgradbe.

Gre za inovacijo na področju LED osvetlitve, ki zagotavlja fenomenalne vizualne učinke pri uporabi na prostem.

Linearni reflektor RGB+CCT vam omogoča:

  • gladka nastavitev svetlosti,
  • svetle barve,
  • nasičenost
  • brezstopenjska nastavitev temperature bele svetlobe v območju 2700-6500K (od tople do hladne bele) ali izbiranje barv iz RGB palete s pomočjo krmilnika.

Neskončne možnosti
Svetilko je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom ali aplikacijo za pametni telefon (potreben je wi-fi most WL-BOX1) in jo je mogoče dodatno upravljati iz do 4 različnih naprav hkrati.

Poleg tega lahko svetilka deluje kot repetitor, ki ob ohranjanju 30 m intervalov med zaporednimi elementi omogoča neskončen doseg.

Najpomembnejše prednosti uporabe LED osvetlitve:
Energetska učinkovitost - Znanstveniki se strinjajo, da LED osvetlitev porabi do 90 % manj energije kot tradicionalne žarnice.
Zelo dolg delovni čas - življenjska doba tega LED reflektorja je približno do 30.000 ur! To je skoraj toliko kot približno 30 halogenskih reflektorjev.
Visoka kakovost - Pohvalimo se lahko z zagotavljanjem storitev najvišjega standarda. Z nakupom blaga vodilnih blagovnih znamk na področju LED svetil izstopamo z nizkimi cenami in visoko kakovostjo izdelkov v primerjavi s konkurenco. Najprej se osredotočamo na kakovost, poskušamo ohraniti čim nižjo ceno.
Nizka cena - s prehodom na LED razsvetljavo opazimo bistveno razliko v prihranku denarja.
Prilagoditev barve svetlobe vašim potrebam.
Ekologija - Skrb za naravo naj bo naše skupno poslanstvo. Brez za naravo in za nas nevarnih snovi – živo srebro in svinec.

POZOR! Za upravljanje potrebujete daljinec oz. most (bridge), ki nista del kompleta in sta naprodaj posamično. V svetilko je že vgrajen kontroler, tako da v primeru, da ne želite upravljati svetilke preko Wi-Fi povezave, potrebujete samo daljinski upravljalnik.

Podobni izdelki