18 apr. 2024

NOVO v Mariboru! megamiska je na Wolt-u! Dostava v 30-40 min!

Spoštovane stranke iz Maribora!

Z veseljem delimo navdušujočo novico. Od sedaj naprej lahko naše izdelke naročite kar preko aplikacije Wolt s pomočjo storitve Wolt. Tako lahko sedaj naše izdelke z Woltovo hitro in zanesljivo dostavo pripeljemo direktno do vaših vrat že v manj kot uri (znotraj delovnega časa, velja za Maribor in ožjo okolico).

Kaj je Wolt?

Wolt je inovativna platforma za dostavo hrane in izdelkov, ki omogoča enostavno in hitro naročanje preko mobilne aplikacije. S široko ponudbo lokalnih restavracij, trgovin in drugih ponudnikov, Wolt uporabnikom omogoča, da enostavno izberejo želen izdelek, ga naročijo preko aplikacije, ter ga nato prejmejo na svojem domu ali kraju po lastni izbiri, v rekordno kratkem času.

Zakaj bi naročili preko Wolta?

Z uporabo Woltove aplikacije lahko dostopate do številnih prednosti:

Enostavnost: Naročanje preko aplikacije je hitro in enostavno, brez potrebe po klicanju ali iskanju telefonskih številk ali naročanju prek spleta in čakati na poštarja! Z nekaj kliki lahko izberete svoje najljubše izdelke in jih naročite kar na dom.

Hitra dostava: Wolt se ponaša z izjemno hitro dostavo, kar pomeni, da boste svoje naročilo prejeli v najkrajšem možnem času, brez nepotrebnega čakanja.

Fleksibilnost: Sistem Wolt vam omogoča, da izberete dostavo na dom, v službo ali kamorkoli drugam v Mariboru, kar vam daje popolno fleksibilnost.

Kako naročiti preko Wolt?

Naročanje preko Woltove aplikacije je enostavno kot 1-2-3:

Prenesite aplikacijo Wolt na svoj pametni telefon (na voljo za iOS in Android).

Odprite aplikacijo, pojdite na zavihek "trgovine", ter izberite megamiska.eu izmed ponudnikov.

Izberite svoje najljubše izdelke, jih dodajte v košarico in dokončajte naročilo.

Tako preprosto je! Počakajte, da naša ekipa pripravi vaše naročilo in Wolt vam bo dostavil vaše najljubše izdelke kar na dom.

Veselimo se, da vam bomo skupaj z Woltom omogočili še bolj prijetno izkušnjo nakupovanja pri nas!

Naročite zdaj preko Wolt in naročite baterije, LED sijalke, varovalke, vtičnice, stikala, svetilke, brezžične zvonce, solarne svetilke ali katerega od naših več kot 3500 izdelkov, ne da bi zapustili svoj dom!