Bluetooth FM oddajnik / transmitter RGB za prostoročno telefoniranje

Cena z DDV
27.05
Stanje zaloge: Razprodano
Šifra: LXTR226

Dostava

Dostava na dom:
3.99 €
Osebni prevzem:
0 €

Plačilo

- Predračun
- Po povzetju
- PayPal
- Plačilna kartica
Dostava 0€
Za naročila nad 50€.
Zadovoljstvo
Poslali smo že več kot 25.000 naročil.
031/010-500

Opis

Zahvaljujoč tej napravi lahko uporabnik uživa v svoji najljubši glasbi na vsakem, tudi najkrajšem potovanju. Oddajnik zagotavlja odlično kakovost zvoka. Visokokakovostna izdelava in široka funkcionalnost omogočata, da izdelek zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših uporabnikov.

Vgrajena funkcija za krepitev nizkih tonov bo vaše skladbe obogatila z novim, bolj vznemirljivim zvokom. Oddajnik, ko je priključen na vtičnico za vžigalnik, lahko prepozna in prikaže napetost baterije.

Posebnost naprave je funkcionalna osvetlitev ozadja. Uporabnik lahko izbere eno od štirih barv osvetlitve ozadja (zelena, modra, bela ali rdeča), odvisno od svojega okusa in potreb. Osvetlitev ozadja ima tudi večbarvni način med predvajanjem glasbe.

Oddajnik je opremljen z Bluetooth modulom JL različice 5.0, ki omogoča brezžično pretakanje glasbe in klicev. Nov standard povezljivosti bo zadovoljil vse, tudi najzahtevnejše uporabnike. Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu ima uporabnik na voljo prostoročni način. Na klice lahko odgovorite neposredno prek oddajnika s posebnim gumbom.

Vgrajena reža za kartico microSD s priključkom USB vam omogoča predvajanje vaših najljubših skladb neposredno iz podatkovnih nosilcev. Oba priključka USB bosta omogočila tudi polnjenje do dveh mobilnih naprav hkrati, funkcionalnost je neprecenljiva pri uporabi namenske avtomobilske navigacije. Eden od priključkov USB je tudi vtičnica USB QC 3.0, ki omogoča zelo hitro polnjenje združljive naprave.

Bluetooth: da, JL različica 5.0
Podprti protokoli: Bluetooth AVRCP, HFP, A2DP
Funkcija za krepitev nizkih tonov: da
Frekvenčno območje: 87,5 - 108,0 MHz
Stabilnost frekvence: +/- 10 ppm
Napajalna napetost: 12 V / 24 V
Podprti glasbeni formati: MP3, WAV, APE, FLAC
Največja podprta zmogljivost: 64 GB USB / MicroSD pomnilnik
Priključki: USB 5 V / 2,4 A USB QC 3.0 (skupaj 30 W)
Reža za kartico MicroSD
Dimenzije zaslona: 8 x 20 mm
Barva: črna
Dimenzije naprave: 83,6 x 48,5 x 45,6 mm
Teža: 45,5 g
Material: ABS

Podobni izdelki